[time-nuts] Server Issues?

John Ackermann N8UR jra at febo.com
Tue May 21 12:06:59 EDT 2013


There was definitely a delay -- I saw it on my own message last evening. 
  I have done some performance tuning on the mail server that might (or 
might not...) make a difference.

The new server we put on line back in January certainly has enough 
horsepower, so hopefully tweaking is all it will take.

John
----

On 5/20/2013 9:50 PM, J. Forster wrote:
> A couple of messages posted Friday, 5/17, showed up today 5/20, just
> before I posted the query.
>
> The issue is relatively recent...  since late last week.
>
> -John
>
> ================
>
>
>> I'm not aware of any specific server issues here (the configuration is
>> fairly stock Debian with Mailman and Postfix) but there can be delays due
>> to the vagaries of the internet and there are interactions that can cause
>> delays for some folks and not others.
>>
>> I'll keep an eye on things to see if I can spot any problems at this end.
>>
>> John
>>
>> On May 20, 2013, at 7:26 PM, KD0GLS <kd0gls at mninter.net> wrote:
>>
>>> Yes.  My most recent post showed up many hours (maybe six or eight)
>>> after I sent it.  That was perhaps two or three weeks ago.
>>>
>>> 73,
>>> Brent, KD0GLS, Minneapolis
>>>
>>>
>>> On 20 May 2013, at 18:18, J. Forster wrote:
>>>
>>>> Is anyone else seeing posts to this list showing up many hours to days
>>>> late?
>>>>
>>>> -John
>>>>
>>>> ================
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> time-nuts mailing list -- time-nuts at febo.com
>>>> To unsubscribe, go to
>>>> https://www.febo.com/cgi-bin/mailman/listinfo/time-nuts
>>>> and follow the instructions there.
>>>
>>> _______________________________________________
>>> time-nuts mailing list -- time-nuts at febo.com
>>> To unsubscribe, go to
>>> https://www.febo.com/cgi-bin/mailman/listinfo/time-nuts
>>> and follow the instructions there.
>>
>>
>
>


More information about the time-nuts mailing list